• مــوضــوعات
  • بایگانی سیاوشون
  • نویسندگان سیاوشون
  • » سردبیر
    » میهمان
    » خاطره آقائیان
    » تورج آقائیان
    » شهرزاد آريانا
    » لادن آرمند
    » آرمان اسدی
    » محمد اسداللهی
    » محمد حسین داوود
    » احسان نیک آئین
    » طاهره اسلامی
    » محمد رضا اسلامی
    » فریبا قربانی
    » سید مهدی حجتی
    » غلامحسین جهانگیر
    » وحید جهانمیری نژاد
    » پيمان جوادي
    » مریم جوادی
    » سارا جوادی
    » سیروس جوکار
    » مجید کریمی
    » امیر حسین کاظمی
    » سولماز کرامتی
    » راضیه خضری
    » کیوان میری
    » پوپه میثاقی
    » محمد علی مختاری
    » رضا متقی
    » احمد نامی
    » سعید نظری
    » علی نظام الملکی
    » مهدی عمرانی
    » سپورا پاک نیت
    » آرش پردانی
    » علی پشوتن
    » رضا رحیم خانلی
    » حسام الدین رهنما
    » حمید روشان
    » حمید روستا
    » فرزاد صدری
    » فاطمه صالحی
    » سید بها الدین شیرازی
    » سید مهدی طاهری
    » رضا طاهری نیا
    » علی تارخ
    » شراره تهرانی
    » سارا ترابي
    » زهرا وهبی
    » مهروش ذاکری
    » فاطمه زارع مهذبیه
    » بابک ضیایی
  • سردبیر
  • نامه مردم فارس به مهندس میر حسین موسوی


    اسفندماه-08-1387

    این نامه توسط طرفداران مهندس موسوی در فارس تهیه شده است و به امضای جمع کثیری از اقشار گوناگون مردم فارس رسیده است. این نامه مورد استقبال دانشجویان، دانشگاهیان، طلاب و روحانیون و همچنین خانواده شهدا و ایثار گران قرار گرفته است و امضا های کثیر آن بیانگر عزم جدی مردم فارس برای حمایت از مهندس موسوی در انتخابات آتی است. متن نامه به شرح زیر است:

     

    جناب آقای مهندس موسوی

    درحالی سی سالگی انقلاب اسلامی را جشن می گیریم که ضعف و قوت هایش بیش از گذشته نمود یافته است. توانمندی های فرزندان مسلمان ایران زمین در سالیان اخیر رنگ و بویی تازه یافته است، شاید که این همان شجره طیبه ای است که از خون جوانانی که در دفاع از سرزمین شان به زمین ریخته شد روییده است. اما هر چه هست رنگ و بوی ایرانی بودن و شیعه بودن را می دهد. اما متاسفانه علف های هرزی نیز در کنار این درخت روییده است که اگر به آن ها توجه نشود بی شک حیات انقلاب را به خطر می اندازد.

    حضور شما برای همه بویی از مقاومت دلیرانه همراه با شکر و نعمت را می دهد. رنگ خلوص و تغییر، حرکت به سمت تعالی، شتاب در پیشرفت را می توان از حضور شما در عرصه سیاست نوید گرفت. و این به معنای تقویت درخت انقلاب است و این بهانه کوچکی نیست که شما دل به دریا بزنید و موج خروشان جوانان، زنان و مردانی که دل در گرو تعالی کشور دارند را همراهی کنید.

    البته حضور سایر عزیزان اصلاح طلب نیز نعمتی است که این بار برای بیرون آمدن مردم از زیر فشار نابلدی در مدیریت کلان کشور و نداشتن حزم و صبر به صحنه آمده اند. مردم قدردان این تلاش بوده و هستند. اما شرایط کشور چه داخلی و خارجی در شرایط ویژه ای قرار دارد و به همین دلیل باید تمام توان مدیریتی معتقد به جمهوری اسلامی به صحنه بیاید و به صحنه آورده شود تا دل امام شاد گردد. این کار بزرگ از حضرتعالی ساخته است.

    نویسندگان این نامه از پشتیابانان جدی آقای خاتمی در دوم خرداد بوده اند و اکنون نیز بر خلاف تصمیم مشترک میان آقایان ساز مخالفی نمی زنند ، اما از ظواهر امر بر می آید که گستره و شدت تخریب علیه ایشان بسیار گسترده باشد. اکنون ما بر درک درست اولویت ها و مخاطرات در راه و توجه به آن ها تاکید داریم و به دلیل مجموعه توانایی های شما و همکاران ارجمندتان و همچنین آوازه شما در نزد همگان به برابری خواهی و عدالت و توجه به مردم که عطیه ای الهی است از شما برای حضور در صحنه سیاست کشور دعوت می کنیم. به نظر می رسد که حضور شما گستره وسیعی از اصلاح طلبان و حامیان ایشان را به میدان خواهد آورد و همین امیدی است برای همه که پراکندگی های سال های اخیر در سایه درخت انقلاب جمع شوند.

    از همین رو ما تعدادی از دانشگاهیان، جوانان و اعضای گروه ها و احزاب اصلاح طلب فارس از شما برای حضور در عرصه انتخابات دعوت می کنیم و امیدواریم که در هر صورت بتوانیم در کنار شما طی سال های آتی در آینده و حال کشورمان موثر باشیم.

     

    با تقدیم احترام

    جمعی از دوست داران شما در فارس

     

     

     

     

    ديدگاه خود را ارسال کنيد!

    برای این یادداشت 0 دیدگاه ثبت شده است.